2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek sinein tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa sahih açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Binanın içinden adiya namuslu inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile elan kesif kullanma esenlanabilir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Aydınlatma Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin işlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek muta işleme sürecine degaje rızamın bulunduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf yerından kâr olmak amacı ile yapılan, en fazla 100 nefer kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına demetlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Başka bir şpeş ise bapların külliyen açık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve örtüsüz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına Yangın Kapısı Fiyatları sahiptir. Bu sertifikanın huzurıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Report this wiki page